Lärarutbildningar yinyoga

Yinyogautbildning

Grundutbildning i yinyoga 40 timmar
Baskunskaper för att lära ut

Baskunskaper i yinyoga

Upplägget i grundutbildningen ger en bra bas inom yinyogan. Kursen innehåller historia, bindväv, inblick i yinyogans olika perspektiv samt en genomgång av alla grundläggande positioner med och utan props. Du får kunskap i hur du skapar olika sekvenser på yinyogapassen och olika sätt att kultivera en yinatmosfär under själva passet som till exempel mindfulness. Du får tillfälle att utifrån den kunskap och erfarenhet som just du bär på utforska lärarrollen. I kursen ingår ett kompendium och hemuppgifter.

Den här utbildningen passar dig som redan idag undervisar i yoga eller är under utbildning och vill komplettera med en fördjupning inom yinyoga. Även för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor. Du får lära dig yinyogans grunder och vad syftet med yinyoga är. Hur vi på lämpligt sätt kommer i kontakt med djupare delar av oss själva, hur vi kan få lugn och ro genom att stimulera det parasympatiska nervsystemet. Vill du sedan komplettera grundutbildningen och gå bygga på med mer kunskap om yinyoga finns det möjlighet till det. Eller gå hela vår långa lärarutbildning i yinyoga.

Steg 1 är en del av vår hela yinyogautbildning (200-timmar), men går också att välja som enstaka kurs.

Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för Grundutbildning, 40 tim.

Grundare till YTT 1: AnneSophie Sjöblom

Grundutbildning i Yinyoga, 40 timmar
Stockholm och Göteborg

Se datum på http://www.yogadevi.se

Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 4.720 kr exkl moms (5.900 kr inkl moms)

Läs mer om 40-timmars yinyoga grundutbildning här


Lärarutbildning yinyoga 200 timmar
med ayurvedisk inriktning

The art of letting go

Den här utbildningen passar dig som vill ha en grundlig och längre utbildning inom yoga.

Vi utgår från yogans energisystem och filosofi. Du kanske redan har en yogalärarutbildning med vill fördjupa dig inom yinyoga. Eller så har du praktiserat yinyoga/yoga regelbundet under minst ett år. En utbildning för dig som vill fördjupa din egen förståelse för yinyoga och ayurveda och utvecklas personligt och/eller önskar guida andra inom yinyoga.

Start augusti Stockholm
Start januari Göteborg


Fördjupningar i yinyoga

• Yinyoga och Ayurveda

• Yinyoga och Anatomi

• Yinyoga och Chakran

• Yinyoga och Yogafilosofi

• Yinyoga och Pranayama/meditation

• Yoga som yrke

• Yinyoga och Kinesisk medicin

Läs mer om fördjupningarna i yinyoga här


%d bloggare gillar detta: