Om

AnneSophie Sjöblom

yogafia11För många år sedan jobbade jag som AD på reklambyrå och började intressera mig för hälsa och hur vi kan förebygga stress. Då hittade jag bland annat vad yoga, meditation och kost kan göra för både sinnet och kroppen. Idag är jag tacksam över att jag funnit dessa fantastiska verktyg och framför allt påbörjat en spirituell resa. Idag driver och äger jag på heltid YogaDevi tillsammans med Pernilla Cristvall. Där håller jag workshops, utbildningar, retreats, resor och yogakurser i första hand i ashtanga-, yinyoga, pranayama och yogafilosofi samt även workshops i rawfood och ayurveda.

Utbildningar och erfarenhet

Jag började assistera min första ashtangayogalärare Johanna Ljunggren och för henne har jag gått en 3-årig lärarutbildning i Ashtangayoga. Fler utbildningar är en 200-timmars lärarutbildning för Kristina Karitinou-Ireland i både första och andra serien. Biff Mithoefer är min lärare och mentor i yinyoga, som jag assisterat och studerat över 250 timmar tillsammans med. Mina lärare i Pranayama är Sri O.P. Tiwari och Sudhir Tiwari.

Några av mina lärare och inspiration under årens lopp förutom ovan nämnda har varit eller är: Kia Naddermier, Petri Räisänen, Naomi Grosin, Maria Boox, Richard Freeman, Sharath Jois, Tim Miller, Tim Feldman, Sarah Powers, Swami Janakananda, Johan Ljungsberg och Dr. Vinay Vora samt längre lärarutbildningar för Maty Ezraty och Ron Reid & Marla Meenakshi. Jag är även utbildad i restorativeyoga, vinyasa flow och gravidyoga samt utbildad Kost- och Näringsrådgivare för Louise Hammarberg samt Ayurvedisk Hälsorådgivare med studier för Johan Ljungsberg och Dr. Vinay Vora.


Tips

www.shantiyoga.dk
Ramana Maharishi
www.kdham.com
www.biffmithoefer.com
www.mysoreyogaparis.com
www.leyogashop.com
www.mariaboox.com
www.ayurveda-akademin.se

%d bloggare gillar detta: