Malaworkshop – gör ditt eget halsband

smyckeskurs kopia 2

Skapa med ditt hjärta

Varmt välkommen till en mysig advents-workshop där du lär dig knyta ditt unika malahalsband!

The Crystal Clear Path och Free Soul öppnar nu upp för nytt tillfälle av den efterfrågade workshoppen för dig som vill lära dig knyta ditt eget malahalsband. Workshoppen hålls av Inga Smirnova från The Crystal Clear Path. Hon har knytit malas i flera år och delar med sig av inspiration och alla nödvändiga knep och tips så att du ska få ditt drömsmycke!

Du får själv botanisera i en massa fina pärlor, tofsar och vackra stenar. I priset ingår fika och allt material du kan tänkas behöva till ett halsband. Vill du köpa med dig för pyssel hemma att ägna dig åt under julledigheten (eller kanske för att skapa något du vill ge bort i julklapp?) så finns det möjlighet att göra det till ett bra pris.

Du behöver inte ha några förkunskaper inför denna workshop, bara att dyka upp som du är! Vi börjar och avslutar med kort guidad meditation där du får möjlighet att välsigna och lägga in din intention eller budskap i ditt malahalsband.

OBS: Anmälan är bindande och återbetalning görs inte, men det går bra att ge bort platsen till en vän.

Boka dig på info@yogakungsholmen.se så skickar vi dig betalningsinformation.


donationindien

En del av vinsten från workshopen går till projekt för kvinnor och barn i Indien.

Vi håller i malaworkshops främst i Stockholm och ibland även på andra håll i landet eller runtom i Stockholm. Maila info@freesoul.se för info.

Vi som driver och startade Free Soul of India är AnneSophie Sjöblom och Kerstin Andersson.

Free Soul of India

Tack till alla er som bidragit! ❤

freesoul

%d bloggare gillar detta: