Introkurser Ashtangayoga och Yinyoga för nybörjare

ashtangayoga-pranayam-mellandagar

Introduktion till Ashtangayoga

För nybörjare eller repetition för dig som yogat tidigare

Vi bryter isär varje position och tittar på tekniken bakom för att få en djupare förståelse för yogapositionerna. Fokus ligger även på att grundligt gå igenom andningen och att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.

På dessa två kursdagar går vi igenom dom flesta stående, några sittande samt en enklare avslutningssekvens. Kursen passar dig som är nybörjare i ashtangayogan eller aldrig yogat tidigare. Den passar även bra för mer erfarna elever då vi går igenom mycket teknik.

Lördag och söndag 4-5 juni
Tid: 10.30-12.30
Pris: 650 kr
Lärare: AnnCharlotte Liljeqvist

Boka

Bokas och betalas direkt via vårt nya bokningssystem.
Yogamattor finns att låna.
Dörrarna öppnas 15 minuter innan klassens start.
Det är bra att boka sig i tid för att garanterat få plats.

 


yin-yoga-utbildning

Introduktion till Yinyoga

Yinyoga är en avkopplande och samtidigt energigivande yogaform som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra och är ett perfekt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning eller styrketräning.

Yinyogan fokuserar på kroppens ”yindelar” såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ. Framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Den utförs med avslappnade muskler och för de flesta är utmaningen att sitta eller ligga still i en position under en lång tid.Yinyogan är där för också en övning i medveten närvaro där vi går inåt och lägger fokus på det som är för stunden.

Efter en introkurs kommer du lättare att kunna delta i yinyogaklasserna då du får en genomgång av yinyogans grunder och positioner.

Söndag 5 juni 2016
Tid: 13.00-15.30
Pris: 350 kr
Lärare: Pernilla Hafström

 

Bokas och betalas direkt via vårt bokningssystem.
Yogamattor finns att låna.
Dörrarna öppnas 15 minuter innan klassens start.
Det är bra att boka sig i tid för att garanterat få plats.

%d bloggare gillar detta: