Lärarutbildning yinyoga i Göteborg

yin-yoga-utbildning

Utbildning i yinyoga

The art of letting go

Den här utbildningen passar dig som redan idag undervisar i yoga eller är under utbildning och vill komplettera med en fördjupning inom yinyoga. Även för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor. Du får lära dig yinyogans grunder såsom historia, bindväv, meridianer, anatomi. Utbildningen är uppdelad i en grundutbildning och en fördjupningsutbildning.


Grund 21-23 oktober 2016
Baskunskaper för att lära ut yinyoga

Upplägget i grundutbildningen ger en bra bas inom yinyogan. Kursen innehåller historia, bindväv, anatomi, meridianer, qi, yin&yang samt en genomgång av alla grundläggande positioner med och utan props. Du får kunskap i hur du skapar olika sekvenser på yinyogapassen och olika sätt att kultivera en yinatmosfär under själva passet som till exempel mindfulness. Du får tillfälle att utifrån den kunskap och erfarenhet som just du bär på utforska lärarrollen. I kursen ingår ett kompendium och hemuppgifter.

Datum och tid: 21-23 oktober, 16.30-20.30 fredag, 8.30-17.00 lördag, 8.30-16.00 söndag
Plats: CRShanti i Göteborg
Pris: 3.800 kr
Lärare: Pernilla Hafström och Inga Smirnova

Boka på:  www.crsantih.se se under fliken event och boka din plats på boka tid knappen nedan.

Eller gå direkt till www.crsantih.bokadriekt.se och sök på Yin Yoga 1 Grundutbildning

För att garantera en plats sker fakturering via mail efter bokning som ska betalas minst 4 veckor innan utbildningen.

Det är begränsat antal platser till utbildningen då jag håller grupperna små vilket skapar en öppen och personlig atmosfär.

Välkomna önskar AnneSophie Sjöblom och Cecilia Runesson

%d bloggare gillar detta: