Vår studio YogaDevi utökar!

YogaDevi utökar med ytterligare en yogastudio på Kungsholmen.

Från och med 1 juli 2016 tar YogaDevi AB över verksamheten för Ashtangayoga Stockholm AB på Kungsholmen.

Ashtangayoga Stockholm AB har drivits i traditionell anda av Gittan Hendele i över 20 år och hon är också läraren till många av ashtangayogalärarna i Stockholm. Så det är med stor respekt vi driver denna fantastiska verksamhet vidare och vårt mål är att fortsätta i traditionell form med många mysoreklasser. Vi är också tacksamma och hedrade att Petri Räisänen väljer att komma tillbaka i maj nästa år som han gjort till Ashtangayoga Stockholm under många år.

Studion har två yogasalar, två omklädningsrum med dusch och är belägen på Garvargatan 22, nära Kungsholmstorg. Närmaste tunnelbana är Rådhuset, blå linje, cirka 2 minuters gångväg och många bussar stannar på Hantverkargatan strax utanför med cirka 1 minuts gångväg. Det är också bara 15 minuters promenad från T-Centralen.

Vår studio på Pontonjärgatan kommer självklart att vara kvar och expansionen innebär många fördelar som flera klasser, workshops och gästlärare, men också ett större utbyte av kunskap och erfarenhet med fler elever och lärare.

Vi har sedan start prioriterat att undervisa i små personliga grupper. Genom denna expansion, behåller vi vår grundidé så att det finns plats för personligt växande och individuell utveckling för såväl lärare som elev.

Vi ser fram emot att planera höstens schema och aktiviteter, men innan dess har vi en härlig sommar framför oss med yoga på båda våra studios. Vi återkommer inom kort med mer info.

Varma hälsningar

Pernilla & Fia

%d bloggare gillar detta: