Lärarutbildning yinyoga i Göteborg

yin-yoga-utbildning

Utbildning i yinyoga

The art of letting go 

Grund YYTT 1

Den här utbildningen passar dig som redan idag undervisar i yoga eller är under utbildning och vill komplettera med en fördjupning inom yinyoga. Även för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor. Du får lära dig yinyogans grunder såsom historia, bindväv, meridianer, anatomi. Utbildningen är uppdelad i en grundutbildning och en fördjupningsutbildning.

AnneSophie Sjöblom har lång erfarenhet av yinyoga och har utbildat yinyogalärare i flera år.

Välkomna önskar AnneSophie Sjöblom och Cecilia Runesson


YYTT 1 Grund
Baskunskaper för att lära ut yinyoga

Upplägget i grundutbildningen ger en bra bas inom yinyogan. Kursen innehåller historia, bindväv, anatomi, meridianer, qi, yin&yang samt en genomgång av alla grundläggande positioner med och utan props. Du får kunskap i hur du skapar olika sekvenser på yinyogapassen och olika sätt att kultivera en yinatmosfär under själva passet som till exempel mindfulness. Du får tillfälle att utifrån den kunskap och erfarenhet som just du bär på utforska lärarrollen. I kursen ingår ett kompendium och hemuppgifter.

Datum steg 1 (30 tim) i Göteborg:

19-21 maj 2017 – Anmälan pågår

Lärare: Pernilla Hafström och Inga Smirnova
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 4.500 kr inkl moms
Plats: CRShanti i Göteborg

Boka din plats på: www.crsantih.se se under fliken event och boka din plats på boka tid knappen nedan. Eller gå direkt till crsantih.bokadirekt.se och sök på Yin Yoga 1 Grundutbildning. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Max 14 personer.

För att garantera en plats sker fakturering via mail efter bokning som ska betalas minst 4 veckor innan utbildningen.

Pernilla Hafström

Att börja yoga är den bästa och finaste gåvan jag har gett mig själv. Under väldigt många år lyssnade jag inte inåt utan pressade mig själv till det yttersta och med det drabbades jag av en mängd olika stressrelaterade sjukdomar. På mattan har jag funnit ett fantastiskt redskap att behandla mig själv och andra med kärlek och respekt. En ännu större gåva är det att få dela med sig av yogan till andra! Jag påbörjade min yogaresa 2009 och har nu gått en 1-årig lärarutbildning i Ashtangayoga samt Yinyoga för Pernilla Cristvall och Fia Sjöblom på Yoga Devi. Jag har även gått 50 timmar för Biff Mithoefer i Yinyoga och vidareutbildar mig ständigt för att hitta ny inspiration.

Pernilla är en uppskattad yinyogalärare och har assisterat både Pernilla och AnneSophie på flera yinyogautbildningar.

inga

Inga Smirnova

Inga är yogalärare, smyckesdesigner och intuitiv livsfilosof. Hon har gått YogaDevis 1-åriga lärarutbildning i Ashtanga och Yinyoga där hon håller klasser i både yinyoga och ashtangayoga. Under det senaste året har hon assisterat på lärarutbildningarna i yinyoga där hon har sin fördjupning.

Inga har ett lugnt skönt sätt och är en mycket omtyckt yogalärare.


Datum steg 2 i Göteborg:
Yinyoga & Ayurveda, 20 tim

Datum Göteborg:
10-11 juni 2017– Anmälan pågår

Lärare: AnneSophie Sjöblom
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 2.950 kr inkl moms
Plats: CRShanti i Göteborg
Boka och betala: www.crsantih.se se under fliken event och boka din plats på boka tid knappen nedan. Eller gå direkt till www.crsantih.bokadriekt.se och sök på Yin Yoga 1 Grundutbildning. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Max 14 personer. För att garantera en plats sker fakturering via mail efter bokning som ska betalas minst 4 veckor innan utbildningen.


%d bloggare gillar detta: