SMYCKESKURS

smyckeskurs

Workshop – Gör ditt eget halsband/mala

Välkommen på en kreativ och färgstark lördageftermiddag

Free Soul öppnar nu upp en efterfrågad workshop för dig som vill komma och göra ditt eget halsband/mala. Du får själv botanisera i våra fina pärlor, silkestofsar och vackra stenar. I priset ingår fika och ett grundmaterial till ett halsband/mala eller om du hellre vill så kan du göra 4 st armband. Vill göra flera eller köpa med dig hem så finns det möjlighet att göra det. För dig som vill gör vi en kort guidad meditation där du får möjlighet att välsigna och lägga din egen intention eller budskap i ditt  halsband/mala.

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Välkommen till en kreativ och färgstark lördageftermiddag.

Har du frågor är du välkommen att maila info@freesoul.se

Boka dig på info@freesoul.se

Lördag 28 mars 2015
Tid: 13.30-16.30  I  Pris: 600 kr
Vi som håller i workshopen: AnneSophie Sjöblom och Kerstin Andersson

Begränsat antal platser.

freesoul

%d bloggare gillar detta: