Helgkurs Vedic Art och Yoga i Järvsö, 14-17 augusti 2014

10447026_641208055956268_8802345444088456975_n

Ett kärleksfullt möte med Vedic Art och Yoga i Järvsö

Upptäck din inre källa

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet.

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom.

Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån.

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande vinyasayogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande yinyogapass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna.

Datum:
14-17 augusti 2014, 3 dagar med start torsdagkväll
Kurspris:
2.900:- inkl. helpension (enkelt boende i sovsal), anmälningsavgift 1.450:-
Logi och mat ingår i kurspriset!

Vegetarisk mat med inslag av rawfood 

OBS! begränsat antal deltagare

Anmälan till: Renée Breig på renee@breig.se. Märk mailet ”Upptäck din inre källa” och ditt namn.
Anmälningsavgift betalas till: BG: 5880-0178. Märk betalningen ”Upptäck din inre källa” ditt namn.

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.

Evenemanget finns på Facebook.

AnneSophie Sjöblom undervisar sedan flera år i Ashtangayoga och Yinyoga. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

Renée Breig är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina. Läs mer på www.reneebreig.com

V Ä L K O M M E N 
AnneSophie och Renée

 

%d bloggare gillar detta: