Yogaresa till Toscana 24-31 maj 2013

yogaresa

Ashtangayoga, Yinyoga och Vedic Art måleri i vackra Toscana den 24-31 maj.

Fördjupa din yogapraktik i vackra Toscana med Ashtangayoga varje morgon, Pranayama och Yinyoga på kvällarna. Dagarna ägnar vi åt att ta ett dopp i poolen, en långsam promenad i olivlunden, äta gott och måla Vedic Art. Du får även en föreläsning i Ayurvedans värld.

Toscana är känt för det goda köket och vinerna och sägs ha varit centrum för den europeiska kulturutvecklingen under renässansen. Här finns även lugnet från den Italienska naturen och olivlundarnas gamla och kloka träd. En kontemplerande vecka mitt i den undersköna Toscanska landsbygden. Där bor och kursar vi på gården Antico Borgo di Tignano med anor från 1600-talet och en fantastisk vidsträckt utsikt och ägs av mycket trevliga Gabriella. Gabriella är arkitekt och har  lagt ner själ och hjärta i en fantastisk renovering från ruin till det Tignano är idag.  Den stora poolen med dess fina placering är likt ett ”torg” bland de vackra stenhusen.

Vi har medvetet valt att vara mitt ute på landet för att verkligen finna lugnet, kunna koppla av och njuta och få tid att bara kontemplera och gå inåt.

Vi tycker kvalité och det holistiska är viktigt, därför finns det en röd tråd i allt kursen innehåller. Allt kommer från samma källa, därför blir denna kurs något av det speciella.

Yogafrukost by Renée, Underbar raw, vegetarisk lunch by AnneSophie och italiensk vegetarisk 3-rätters middag på gårdens egna restaurang. Allt detta plus den storslagna naturen med olivlundar och en underbar pool har du tillgång till varje dag.

Inga förkunskaper krävs. Det här är en kurs för alla – både nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga och/eller Vedic Art måleri.

Ashtangayoga
Vedic Art
Yinyoga
Föreläsning om Ayurveda
Fysiska meditationer

Dagarna ser ungefär ut så här: (med reservation för eventuella ändringar)
• Ashtangayoga
• Frukost med yogagröt och mycket färsk frukt
• Vedic Art måleri
• Vegetarisk lunch med lokala råvaror och inslag av rawfood/ayurveda lagad av AnneSophie
• Vedic Art måleri
• Sol, bad, promenad, cykeltur, egen tid
• 3-rätters genuint lagad italiensk vegetarisk middag
• Yinyoga och pranayama (andningsövningar)

Kombokurs Yoga och Vedic Art 24-31 maj. Pris 12.500:-
I priset ingår helpension, del i dubbelrum samt yogakurs och vedic artkurs. Flyg finns

med Ryan Air och Norwegian till Pisa. Vi ordnar med transfer till och från flygplatsen.

yogaretreattoscana

Anmälan: Du anmäler dig till Renée Breig på renee@breig.se. Anmälan är bindande och betald anmälningsavgift på 3.500:- ger dig en garanterad plats på kursen. Avgiften betalas till PG 1935809-2, ange namn och “YOGAVEDICARTTOSCANA”. Resterande summa betalas senast 24/4 2014. Begränsat antal deltagare. Minst 10 deltagare för att kursen ska bli av.

Flyg: Flyg bokas enklast och billigast med www.norwegian eller www.ryanair. Dom erbjuder båda direktflyg som landar/åker lördag kväll. Ju tidigare biljetterna bokas desto billigare.

Ankomst 24/5: Vi hämtar upp på flygplatsen vid 21 på lördag kväll den 24/5. Incheckning på Tignano vid 22-tiden, då serveras en vegetarisk välkomstsupé.

Avresa 31/5: Vi åker från Tignano på förmiddagen efter en god frukost. Om flyget går på kvällen finns det möjlighet att på egen hand åka till Pisa och spendera eftermiddagen där. Pisa ligger 1 km från flygplatsen, taxi kostar max 10 euro.

Välkommen att följa med på en härlig försommarresa för kropp & själ. ♥

Renée och AnneSophie

reneefia

Renée Breig är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina. www.reneebreig.com

AnneSophie Sjöblom undervisar sedan flera år i Ashtangayoga och Yinyoga. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

%d bloggare gillar detta: