Vackra mala, armband och halsband

yogadevi-buddha

Free Soul är ett ideellt projekt som startade våren 2013. Vinsten har hittills gått till en nu 18 årig flicka i Indien som heter Geeta. Pengarna har sponsrat en symaskin och en utbildning till sömmerska. Det kommer att förändra hennes liv och framtid. Hon bor i Karnataka, Indien. Utbildningen pågår under två somrar med start i juli 2013.  Geetas föräldrar har tidigare varit hemlösa vilket gjort att Geeta från 4-13 års ålder bott på ett barnhem för gatubarn. Där lärde hon sig mycket bra engelska. Föräldrarna har båda hälsoproblem och därför är det Geeta som nu försörjer sin familj under turistsäsongen som strandförsäljerska långt ifrån sin hemby. Geeta har även två yngre bröder. Hon har nu ett år kvar på sin sömmerskeutbildning. Vi har träffat Geeta tre år i rad och sist var i mars 2014.

Vi kommer även att stödja andra projekt i Indien.

Armbanden och halsbanden består av halvädelstenar, lavastenar, pärlor från olika träslag. En del har små silverhängen. Alla armband är nickel-, kadmium- och blyfria.

De finns till försäljning på www.freesoul.se

Showroom finns på Yoga Kungsholmen, Pontonjärgatan 36,  Stockholm och på Ashtanga Yoga Gävle.

donationindien

%d bloggare gillar detta: