Helgretreat med erfarna Maria Boox i Orbaden, Hälsingland

mariabooxhelgretreatEn härlig helgretreat med hälsosam mat och ashtangayoga.
På vackra Orbaden Konferens & Spa Hotell i hjärtat av Hälsingland.

Ashtanga Vinyasa Yoga – är en dynamisk flödande yogaform där du genom andning rörelse och fokus får tillgång till din inre kraftkälla, som alltid finns tillgänglig. En kraftfull och ödmjuk metod som balanserar dig på alla plan och syftar till att hitta en fysisk styrka och en inre balans.

Maria Boox är en fantastiskt varm och inspirerande lärare som lämnar ingen oberörd. Maria är auktoriserad av Sri K. Pattabhi Jois att undervisa i Ashtanga Vinyasa Yoga och följer Gurujis tradition med kärlek och dedikation. En erfaren lärare som är efterfrågad och mycket uppskattad i Sverige och internationellt.

AnneSophie Sjöblom assisterar. AnneSophie är en av Marias elever sedan många år, hon har deltagit i flera av Marias fördjupningskurser. Hon undervisar själv i Ashtangayoga och Yinyoga. Renée Breig assisterar. Renée är Marias elev sedan några år och har precis avslutat en fördjupningskurs med Maria.

Datum: 5-7 juli 2013
Totalt pris med boende:
3.500:-
Kontakta Maria Boox på info@mariaboox.com för anmälan och mer information.

%d bloggare gillar detta: